söndag 4 augusti 2013

[ANNA] Hästholmen/Ombergsbygden

Förmiddagen tillbringades med en liten bilutflykt. Vi susade förbi en loppis på riksväg 50 igår som jag hört talas om, då "orkade" vi inte vända plus att det är ju så himla trafikerat på den där smala vägen och inte helt lätt att vända om. Så idag när Skorpan skulle hämtas så tog vi vägen om den först.

En kvalitetsloppis precis som jag läst, verkligen ingen skit utan utsorterat fina saker i gott skick. Dock visste kvinnan/butiksägarinnan precis vad hon kunde ta betalt också, därmed mindre lätt att fynda. 


När magarna kurrade lunch styrde vi mot Hästholmen och 31:ans, vi ville ha mer! Räkmacka med handskalade räkor till herrn och en mycket god toast med sallad till frun. Glass? Vad tror ni? Herremingud. Stracciatella och Amaretto måååste ni bara smaka!

en promenix i hamnen, givetvis bubblade det upp dykare precis där jag var (har nån slags magnet haha) som tur var såg Linus dom innan mig och hann varna, han blev nog lite orolig att hans höggravida fru skulle trilla ner från trappen annars..


2 kommentarer:

Lovisa sa...

Jösses vad du håller fanan högt med den där magen. Ska du inte slå till med att ta dig till BB på nåt skojsigt sätt också? Cykel? Inlines? Nej men på riktigt, eloge Anna! Jag låg mest och kved dagarna innan barnen kom. Och då kom de ändå tidigt :-)

Anna sa...

Tack Lovisa din pepping värmer:) dock vet jag ju snart inte om jag håller fanan högt eller är dumenvisare än en gås haha;) It´s a fine line...