måndag 5 augusti 2013

[ANNA] månda

 att bada med vårat barn...undervattensmonstret Forsberg

 den högra lilla plåtasken för en guldpeng var gårdagens loppisinköp, jag tycker dom är fina och förvarar små skatter som örhängen i dom. Vad är Sagradapiller då? Laxermedel haha.

Skorpan fick en fin mugg från 31:ans som hon blev väldigt glad för!

 Skorpan springer ur bild...
 hjälper Linus att packa ihop och utbrister i en spontan sjukt kul dans 

Vi har varit i Stureforsbadet hela dagen. Mycket mindre folk idag eftersom mångas semestrar slutat. I bilen dit och en bra stund från att vi kom hade jag ordentliga förvärkar. Om det var "för" eller "riktiga" visste jag ju inte helt säkert då men ni ska ju inte tro att åka hem var ett alternativ haha. Har man packat badkläder,lunch och precis kommit dit, åka hem? Eh nä, man går in i sig själv en liten stund, fokuserar och är lite tyst. Riskera att det bara var förvärkar. Nä precis. Bildgoogla envisare än en 3åring och jag dyker förmodligen upp..Hur det är att vara gift med mig? Fråga Linus. Jag skulle nog svara intressant! spännande! svettigt! och ibland utmanade!



2 kommentarer:

Lovisa sa...

Petter och jag kör båda två med: åh, att vara gift med dig är som att ha tre barn! Han när jag inte får mat på för lång tid och jag när han inte plockar upp efter sig :-)

Anna sa...

HAHA!