lördag 10 augusti 2013

[ANNA] lörda

När vi åt frukost sms:ade syrran och undrade om vi skulle med på en promenix, självklart! Min första tanke var: pepp det stör nog alltid nån att jag inte sitter hemma och lider, bara därför ska jag med! Skitsköj blev det. Typiskt.


lite värkpaus på en sten när det lagt sig sken solen och jag med igen!



Efter lunch kom nya förslag från syrran, bad i Sturefors. Taget! Även det blev så där trevligt att det var tur att man inte låg hemma och möglade. Dubbeltypiskt.





..och hörni, ta´t lugnt bebin kommer, när den är redo. Det är naturens gång. Jag har inga som helst planer på att hinnsvepa mig själv eller försöka sitta på huk och krysta fast det inte är dags. Nu njuter vi av nuet och kanske morrondagen och Linus sista semesterdag. Nästa vecka blir tuffare, det tar vi om och då.

6 kommentarer:

Carro sa...

Haha bara ler när jag läser dina/era inlägg. Mini kommer när det behagas. Så fortsätt som du gör ;)

Lovisa sa...

Och du fortsätter stråla och storle. I like it! Heja Anna.

Anonym sa...

Du är fantastiskt fin Anna! //Stina

Anonym sa...

Så spännande:) det får bli en del pyssel, böcker och film med blivande storasystrar i väntans tider! Kram från fru Sjögren

Yvvi sa...

Det osar avundsjuka om den där ojusta kommentaren och jävligt fegt att inte våga visa vem man är heller! INTE ta åt dig. Du verkar vara en helt enastående kvinna/mamma/fru! Jag är många gånger imponerad av det du väljer att visa från ert liv.

By the way, stort lycka till när nu den lille/a väljer att göra entré. Truls är för övrigt ett jättesött pojknamn som skulle passa med Skorpan ;) Vet att du inte vill ha namnförslag men jag kunde inte låta bli. Väntar med spänning på fortsättningen här...

Anna sa...

TACK Carro, Lovisa, Stinis, fru Sjögren och Yvvi <3!!

och du Yvvi, Truls är ett mycket fint förslag!!