fredag 30 augusti 2013

freda

 en peppad familj tog en promenix till helikopterlekparken efter frukost, där var Alma&Edvin med mammor, kul!

 Skorpan styrde och fixade, hon bakade nånslags tårta, hennes skitans föräldrar har köpt för stora jeans till henne

 dagens sov-Gryn under favoritfilt, den tokfina kudden fick hon av Erikssons igår!

I övrigt så pratade vi bilbarnsstolar igår här hemma. Skorpan behöver ju ny modell (sån framåtvänd från 4 års-åldern) typ när Grynet hoppar upp från babyskydd till den stolen Skorpan har idag. Hushållet har ju två bilar och vi "lyxar" med bilbarnstolar i båda, det är sällan samma som lämnar som hämtar från dagis i vårt hushåll. Jag vill ju gärna kunna svischa iväg med kidsen när vi är hemma och lediga...oooorka flytta runt på stolar stup i kvarten. Babyskyddet är ju smidigt att flytta runt, vi har basfäste i ena bilen, men dom andra stolarna är ju knöligare att flytta. Idag när jag satt och ammade plingade ett mail i inkorgen, erbjudande om bilbarnstolar från halva priset. Så vi slog till utan att blinka, två framåtvända Britax bilbarnstolar för 599:- st. Perfekt! Ibland har man flyt.

I natt kommer kusinen hem från sin vecka på Cypern, Skorpan har saknat henne, Markus och Maria. Imorn fyller dessutom min brotherfromanothermother, Markus, år! Hipp hurra!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hey! Ge mig!! Vi är oxå i färd att skaffa framåtvändna stolar till båda bilarna. Vart fick Du det fina erbjudandet ifrån?! Kram //Stina