tisdag 6 augusti 2013

[ANNA] tisdag


Jaha ni, idag var alltså det beräknade datumet, dagen D. Ni ser ådrorna på magen? Den är rätt spänd ni! Skorpan och Linus pratade med bebisen, men nä idag ville den inte komma ut idag. För min egen del så är det inte jätteförvånande, jag är en långbakare. Skorpan bakade jag 12 dagar över tiden, när hon kom ut vägde hon knappa 3kg så ur den aspekten känns det inte så stressande. Då verkar det jobbigare för alla runt mig som går och trampar och väntar, ja inte Linus då, haha han är lugn. Vänta och trampa på ni gott folk, känner mig skitspeciell, som om jag ska föda nästa Messias:) Nu vore det ju dock att önska att bebis kom ut innan veckan är slut, för nästa vecka börjar Linus jobba igen, långa pass, då blir jag och 3åring själva. Nja den skulle vara så där. Jag kan ju inte påverka det så det är bara att låta bli att stressa över det nu redan, veckan har ju bara börjat!

I skrivandets stund är klockan 19:40, Skorpan sover. Jag sitter med köksfönstret på vid gavel, utanför regnar och åskar det. Jag gillar åska, det är mys! I förmiddags gick Skorpan och Linus till torget för att köpa frukt (det går åt mängder med frukt i den här familjen) hem kom dom med biggaråer, plommon, nektariner och bananer. Det och en jättefin blombukett till mig, vilken överraskning. Linus hade stått och funderat på om han skulle köpa lite blåbär också så hans fru kanske kunde baka mer blåbärspaj. Blåbär är ju dock rätt dyrt att köpa och det är ju gratis i skogen. När man kommer hem med blommor så svarar frun att vi åker och plockar blåbär så kan jag baka paj! Vi skulle baddejtat familjen Eriksson i Himna men vi hann inte dit innan vädret sket sig. Så efter lunch, när det slutat regna åkte vi mot blåbärsskogen och shit va blåbär vi hitta! Så det var det jag pysslade med det beräknade förlossningsdatumet, jag stod framåtböjd i blåbärsrisen och plockade för kung och fosterland haha.

 Linus gjorde strapatsada (ser ju inte dökul ut men åh så gott!) till lunch, på bordet står dom fina blommorna han kom hem med.
Lite mer än två liter på en timme, det får ju räknas som lättplockat!

Nähä ni jag bitchin förvärkar till och från, nu under kvällen (precis som igår förmidda) har det gjort rätt ont. Jag har ångat på som ett tåg idag så nu ska jag faktiskt ta det lite lugnt, plana ut framför tv:n. Det är filmväder så visst blir det film ikväll! Nu är ju 7,0 betygspärren men vi har en bra vibb, Morgan Freeman är ju för mysig också!

Inga kommentarer: