torsdag 8 augusti 2013

[ANNA] torsda

 Efter frukost sydde Skorpan, i väntan på att hennes föräldrar bäddade och diskade.

Rätt pruttigt väder idag, vi begav oss till Gamla Linköping för att fika och gå på Fenomenmagasinet. Vi har varit där för drygt ett år sen, Skorpan tyckte det var kul då med MEN nu den här gången var det succé. Skorpan är ju ganska lugn, så vi kunde förklara mycket för henne och visa innan hon själv testade. Dessutom fick hon klappa en boaorm, det var skitspännande! 


Det gula/röda som Skorpan går och blåser i är en visselpipa med pruttljud. Femton kronor som var vansinnigt kul skulle det visa sig! Det blev även ett timglas (som hon burit runt på här hemma och som var "tidtagning" under tandborstningen) och spexiga såpbubblor. 





jag och Linus tyckte att thereminen var det roligaste!

Dagens tips kl 21.

Dagens vafan bit ihop och kom igen va tanten, Katrin Zytomierska bloggade om hur otroligt jobbigt det hade varit att plocka blåbär häromdan, gravid i 6:e månaden. Jeeez Louise ni stockholmsbönor är det inte mycke tåga i!

Dagens önskan, lite mer sömn i natt än natten som gick. Skorpan vaknade precis när vi skulle släcka och var lite ledsen över en dröm. Skorpans drömmar är mer LSD-trippar än drömmar. I natt spökade läskiga kockar med spetsiga näsor...Sen var det styrigt mest halva natten. Trötta päron idag alltså. "Kockarna" spökade lite under förmiddagen också. Skorpan hörde mystiska ljud inifrån grannen, Jesper, och blev väldigt bekymrad över att det kanske kunde vara kockar..(!?) Så hon knackade helt enkelt på hos honom (rätt modig) för att kolla vad som försiggick. Det visade sig att Jesper slipade väggar och skulle tapetsera, sen var Skorpan lugn:) Ja eller hon har nog knackat på och varit inne och pratat med Jesper typ fyra gånger för att kolla hur det går med renoverandet haha. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fast i ärlighetens namn är det är väl ändå rätt olika hur man upplever en graviditet? Och det finns heller ingen tävling i vem som är den mest energiska mamman, eller det kanske det gör men den pågår nog mest hos dig ;)

anna sa...

En liten känga från en annan kvinna vad snällt!