lördag 24 augusti 2013

[ANNA] lörda

Ännu en wätt så sömnlös natt till ända. Man kan ju inte gärna gräva ner sig för det så vi tog med Malin och Ingrid på en promenix till ankdammen (Mattias mådde lite kymigt och fick stanna hemma). Vi tog en mjölk (Grynet) mellis&lek-paus(Ingrid och Skorpan) på vägen. En härlig förmiddag i solskenet!






superfina presenter från Ingrid, Malin&Mattias

Eftermiddagen bjöd vidare på cirkus Brazil Jack för Skorpan&Linus del. Dagens föreställning sponsrades av mitt jobb och det var där vi fått (Skorpans biljett) och betalat ynka 75:- för Linus om jag inte minns fel. Det var säkert mer än en månad sen vi fick biljetterna och vi tänkte då att det där blir perfekt Skorpan-egen-tid-när-bebis-kommit. Skorpan var eld och lågor när hon kom hem och berättade entusiastiskt för mig om allt hon sett. Linus filmade henne när satt superpeppad och applåderade. Eventuellt har hon dock fått permanenta ögonskador då hon inte blinkat på två timmar haha.



 mig och Grynet gick det ingen nöd på där hemma, vi tog en promenad på stan, idag har Grynet varit vaken ännu mer/längre stunder och legat nöjt och spanat ut genom fönstret 

Inga kommentarer: