tisdag 1 juni 2010

[ANNA] dagens öden och äventyr..

Linus slutade skapligt idag, efter vi ätit lunch tog vi en riktig långpromenad. Den avslutades i stan, där sprang vi rakt in i nygifta paret Eriksson och sötnosen Olle. Vi fortsatte med lite ärenden apoteket-banken-systembolaget. Efter det blev det fika här. Där vi åt den godaste rabarberpaj jag någonsin ätit, på omaka porslin i en minst sagt andligt lugn miljö. Bästa med att fika i den kyrkan är som sagt att inte ett öre går till kyrkan utan till Stadsmissionen. Jag köpte en fin tygkasse till Skorpan för att stödja verksamheten lite till.

Linus visar att här är vi................. nu är vi där(där kan vi också mycket väl tänka oss att bo)

Glada Skorpan käkar på klänningen/dagens morsa, äntligen i mina gamla byxor igen, 72 dagar efter förlossningen.

4 kommentarer:

Cribbe sa...

Vill ni bo i Ramshäll? Där är ju jag uppvuxen! Jag var det enda barnet i området.....kul ;)

Anna sa...

Fan vilken jävla koll du har på hus då;) Gött med lite barn ju, vi hatar barn. Skorpan kan leka med några rika pensionärer ist!

Anonym sa...

påsen var ursnygg! men har dom som en lite butik vid fiket, jag har då nämligen aldrig hittar till statsmissionen :(

Anna sa...

Erika!
Dom hade en liten butikshörna i fiket med lite väskor/tygkassar och skitfina necessärer gjorda av gamla jeans. Stadsmissionen har ju dessutom Kretsboden på s:t Larsgatan. Dom har även en filial (för verksamhet med invandrare)i Tornby, mittemot Arla. Dom har nåt kontor/missbrukarvård bakom Försäkringskassan, där har jag lämnat in filtar och liknande.