fredag 11 juni 2010

[ANNA] släkt&familjdag!

Idag har Skorpan och jag haft en härlig dag med Skorpans farmor och farfar. Vi har käkat lunch och gått en promenad i Trädgårdsföreningen, där fikade vi(dock inomhus med tanke på att det är höst idag). När farmor och farfar åkte löste Skorpans farbror Erik&Ida av här hemma. Skorpan har fått hur mycket lek och uppmärksamhet som helst idag! När Linus kom hem från jobbet följde vi Erik&Ida ner på stan, köpte en stor påse godis, sen gick vi hem och beställde pizza. Där är vi nu, total matkoma!

Nybadad Skorpan sover gott i sin sovpåse i pappas famn.


Mina drömmars barnvagn(nyproduktion eeendast 15.000:-) men ÅÅÅÅÅH galet va fin den är! Så ser en barnvagn ut om jag får bestämma!

Grejan vi köpte igår, den kan spela såhära Blue-ray, cd, radio och skitpraktiskt USB( nu är det ju olagligt att ladda hem film, musik, tv-serier men OM man nu skulle göra det är det KAN man smidigt som fan lägga det på ett usb-minne och sedan pilla in i grejan).

Linus anm. Den kan även spela DVD. Meningen är att den ersätter sextio kilo surroundteknik. Fungerar över all förväntan bra, även om man knappast får nån surroundkänsla...

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack Anna och Skorpan för en jättetrevlig dag tillsammans!Vilka fina leenden du har gett oss Skorpan,vi älskar dig lilla gumman.

Kram från farfar och farmor