onsdag 16 juni 2010

[ANNA] Ledig onsdag i solen!

Idag har hela familjen varit lediga, vi har uträttat lite ärenden och käkat lunch på stan. På väg ner på stan var vi ju tvungna att gå förbi detta, det är ju på vår bakgata liksom. Dagens promenad blev runt ån. Sen tog vi en fika med Johanna på Cioccolata. Efter det blev det en tur på stan med syrran. När jag och Skorpan gick ner på stan med syrran blev Skorpan attackhungrig, inte mycket att välja på, nöden har ingen lag. Så idag fick jag dra min mest publika amning hittils, den runda bänken utanför Phonehouse på Stora Torget, mitt i promenadstråket i "rusningstrafik". Där hittade min jobbarkompis Anette oss och gjorde oss sällskap under måltiden.

Känns lite märkligt att det låg ett par döingar en halvmeter under trottoaren där man gått hundratusen gånger. Som tur var det ju döingar från 14-1500talet och inte från förra månaden iallafall.

2 kommentarer:

Anette sa...

Dressen hon har är ju så fin!

Anna sa...

Tack så jättemycket Anette! Den är så sval och somrig. Tråkigt nog så har en trycknapp inte bara lossnat utan även gått sönder, men jag har kvittot kvar så jag ska faktiskt gå tillbaka med den och se om en ny finns.