måndag 7 juni 2010

[ANNA] Dagens händelser..

Idag ville Skorpan gå upp något tidigare än vad vi är vana vid, 08:30, då ville hon starta dagen och det gjorde vi! Vi busade runt i sängen i säkert en timme, Linus kittlade mig och när jag skrattade och vred mig skrattade Skorpan. Vi har haft en slapp ledig dag, vi åt lunch på stan och efter det skulle vi tagit en promenad men vädret var så trist att Linus föreslog en tur på stan istället. Vi kom hem med två pyjamasar till Skorpan, tänk att hon kan ha storlek 62 nu, stora tjejen! På eftermiddagen kom våra grannar Viktor och Frida upp på en fika, vi svängde ihop lite marängswiss med hemgjord chokladsås. När dom gått pysslade vi lite i Skorpans rum, satte upp lite krokar och tavlor. Idag kom Frida och Johanna hem från en vecka i Barcelona så imorn ska jag och Skorpan träffa dom, så vi får höra om deras öden och äventyr!


Eftersom det var minst sagt svalare idag valde jag en långklänning från Lavand.

Jag håller långt ifrån med om allt hon skriver men amen till det här & det här!

4 kommentarer:

Maria sa...

älskar långklänningar! Vad fin du är!:)

Anna sa...

TACK:)
Jag med! Så härligt när dom sveper längs benen, känns lyxigt. Dock har jag bara två hellånga, eftersom jag är dvärgkort är alla för långa för mig:(

Anonym sa...

"Det är mänskligt och varenda man i hela världen skulle ge sig efter fem minuter."
Japp, för är det något män är så är det rastlösa och odugliga. Det vet väl alla.

Anna sa...

Det var nog verkligen det som var kontentan av hela texten, jajemän där hittade du pudelns kärna! Som i själva verket inte aaalls var att något som ser förvånansvärt lätt ut är en konst som både barn och mor får lära sig. I en andra texten så skriver Katrin om hur viktig pappan är för barnet. Så nä, lätt för att ta åt sig, ja det däremot kanske kan diskuteras;)