onsdag 20 augusti 2014

onsda

 förmiddagen låg fri och oplanerad. Vi susade runt och fyndade förklädet nedan till Skorpan, ett liggunderlag och ett väldigt fint bäddset till Grynet.


 Baka baka äpplekaka, första för hösten. Älskar när dom syrliga svenska äpplena kommer! Skorpan? Hon paxar gärna vispandet för håller man sist i visparna får man slicka dom;)

 Viktor och Frida hade bjudit hem oss på fika, därav den upptagna eftermiddagen. Vi bodde många år i samma trappuppgång, nu på varsin sida av ån så långt är det inte, men helt klart längre, nu måste man ju ta på sig skor;) Omtänksamma Viktor och Frida hade styrt upp pärlpyssel till Skorpan. Deras pärlsamling går inte av för hackor, en 4-årings dröm med olika storlekar, färger och skimrande. Vi vuxna pärlade också (ja eller inte Linus, han var för cool) jag gjorde ett enkelt rött som pryder min handled i detta nu. Grynet var väldigt förtjust i Viktors tavelsamling (hans vän målar dom, vi har också en, aaaningens blygsammare) ett genomgående tema är spöken och dramatiska motiv. Grynet kröp från rum till rum och pekade på dom med ett stort flin.


Viktor hade köpt Skorpans bokstäver, hon gick all-in med det glammigaste hon kunde hitta

Inga kommentarer: