måndag 18 augusti 2014

ett år sedan..

I natt är det ett år sen...



Grynet 20130819 from Linus Forsberg on Vimeo.

Grynets förlossning minns jag mycket mer av än Skorpans, kan bero på att den första var jag i princip avsvimmad och den andra helt med på noterna. Det som är lika på båda förlossningarna är lustgas som bedövning, vattnet gick inte på någon av dom (Grynet är t om född i sin hinnsäck), båda exakt 12 dagar över tiden och båda vid 02-tiden på natten. Eld i röven (och vajayjay höhö) hem hade jag efter båda förlossningarna. Det finns nog inte nån som hatar sjukhus mer än jag, vi tågade hem inom dryga åtta timmar båda vändorna. Sjukhus? Fullt av sjukdomar och baciller. Mest synd var det om mig när jag var tvungen att duscha på BB, vajayjay som Libanon men det största problemet är att jag förmodligen kommer få fotsvamp och legionärssjuka av duschen.

 tänk att du redan varit med oss ett år Hjärte-Grynet!




8 kommentarer:

Lovisa sa...

Den är så himla fin och harmonisk videon. Gulle-Grynet redan ett är!

Anna sa...

Även om jag kan minnas smärtan så kan jag även fyllas av hur enastående coolt det är att föda barn så det tar liksom överhand när jag ser filmen. Linus fotade även mycket, det finns några fullfjädrade förlossningsrepotagebilder;) för enskilt bruk endast haha. Inte ens dom är obehagliga faktisk men det är nog för att även dom är svartvita, i färg..njae not so much;)Det är kul att kunna visa det för barnen sen, från Skorpans förlossning finns inte lika mycket men från henne finns istället det första ultraljudet filmat. När dom är 15 och har kompisar hemma ska jag knacka på med saft och visa "kolla här kommer ditt huvud ut ur mammas snippa" HAHA.

Lovisa sa...

Hahaha! Stans schysstaste morsa?

erika sa...

Stort grattis till lillstora Grynet!! :)

& ja, det är lipfest även denna gång tittar på filmen!
Blir så otroligt taggad & längtar mer än någonsin efter vår Knyttet! :)

Unknown sa...

Haha vad rolig du är. Tror inte det går att hitta mycket renare duschar än sjukhusets:) badhuset däremot..blääää! Ett besök och fotvårta var ett faktum! Grattis Grynet förresten:)

Moster sa...

Grattis mosters hjärtegryn <3 <3

Frida D sa...

Hurra hurra och ett stort grattis till Grynet!

Anna sa...

TACK snälla rara ni <3!