tisdag 24 juni 2014

tisda

 Grynet knäckte koden. Nu dansar ringarna på pinnen och hon helt osvenskt applåderar sig själv efter varje framgång:)

 Efter frukost drog Linus&Skorpan till Maxi. Det blev en sån där 2500:- variant så dom var borta en stund. Grynet hade lagom slapp still i vagnen och vi promenerade över bron till stan. Kom hem med några fina secondhandfynd:)

 dagens lunch, när man inte kan få nog av midsommarmat;)

Blev kär i en klänning från 70-talet för 6 guldpengar. Ser inte ut mycket för världen men den är så dära Emmylou Harris-underbar, ni ska få se´n på!

 Asså den här ljusblå bebiskappan från 60-talet. Jag dör och smäller av. När jag provade den på Grynet i affären så hade snart hela personalstyrkan på fem pers samlats för att ooooa och sucka du måååste köpa den, flickebarnet ser ut som en liten docka, kan vi sätta henne i skyltfönstret i den, får jag ta en bild på henne? Vi höll knappt på att komma därifrån. Kappan? Ja ni hör ju, inget val! Den hänger på hatthyllan. Det var en lukrativ runda idag, förutom klänning och kappa blev det två fina barnböcker och en ampel.

 Grynet, man märker knappt att hon bor här. Knappt sa jag.

 När-Grynet-sov-aktiviteter, spela Alfonskortspel och dricka saft i trädgården



 gå till ICA för att hämta paket och få en pixibok / Grynets post-sov-rufs som man inte kan sluta borra ner sin näsa i, det är så mjukt och luktar lite mild Burts-Bee honungstvål


Just nu? Linus och jag lyssnar på First Aid Kit´s senaste platta och grejar vid varsin laptop. Snart dax att lägga sig i soffan, vi har påbörjat en ny serie, verkar lovande. Här kommer två ( ETT och TVÅ) filmtips från senaste veckan, helt okej, klart sevärt!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Kappan - jag DÖR så fin den är. Älskar din blogg för övrigt, skrattar högt varje dag!

Lovisa sa...

Håller med föregående talare - kappan!! Äh, finns det ingen miss universe babyedition ni kan anmäla na till iförd den? Hon skulle kamma hem rubbet!

anna sa...

Lisa:
Tack snälla,så himla flott att du läser bloggen:) Eller hur visst är den sockersöt!
Ha en fin sommar!

Lovisa:
Tack gölle:) så himla pepp att Petter mess förut!