onsdag 18 juni 2014

onsda

Vi kallar´na svampen i mössan;) Jag och Grynet drog på 10 månaderskontroll på BVC i förmiddags (det är ju 10 månader på dagen idag), fick en ny tid i slutet på augusti, då gör 1årskoll och vaccination. Sinnesjukt att vi haft två barn i ETT ÅR då!

 efter BVC mötte jag och Grynet upp med Linus, Skorpan, Vilma och Maria i lekparken


 lunchen alltså, LUNCHEN! ser ju inte helt fördelaktig ut på bild men det här är min bästa sommarlunch alla kategorier! Linus freestylar strapatsadan från smakminnet på Greklandssemestrar, lyckas fenomenalt.

när Grynet sov passade vi andra på med detta...

 på eftermiddagen när Grynet vaknat premiärade barnen den kombinerade poolen/sandlåde-båten, som under sommaren får vara pool
 ni måste ju ändå gilla ambitionen att hon dyker;), så jävla slappa barn, sover dom?!

sen slutade harmonin i att Grynet skrynklade ihop sitt lilla knubbiga fejs och Skorpan skrek neeej nu bajsar hon!! varpå Linus hivade upp Grynet så jävla fort att hon bajsade i luften (som damp ner prydligt brevid poolen på gräsmattan, poäng Linus!)

 sen tyckte Skorpan Grynet var jävligt störig när hon bara skulle skvätta hela tiden


Efter kvällsmaten åkte jag och hämtade upp vännen Malin på Borggården och vi for till Maxi för att handla midsommarmat. Visst att det var mycket folk men jag hade nog stålsatt mig för värre, det gick faktiskt riktigt smidigt!


1 kommentar:

Frida D sa...

Grynet är så jäkla söt i sin mössa! Och redan tio månader. Ja, Otto blir ett halvår nästa vecka vilket känns helt tokigt. Å ena sidan känns det som att halvåret har rusat förbi men samtidigt känns det som att vi har haft honom hur länge som helst.

Bengt jobbar nästa vecka också men går på semester sen, så då kanske vi kan få till en dejt.