lördag 21 juni 2014

midsommardag

Morgonen var som sagt rätt slapp och skön, frukost kl 10 (Grynet behagade vakna 09:30 tillslut). När vi satte oss vis frukostbordet sms:ade min syster och undrade om vi ville ha tacos till kvällsmat. Jag hade inte bangat tacos till frukost OCH lunch också en sån här dag. Vi svarade ja direkt! Igårkväll bar vi in sovande barn sent omsider (tror vi svängde in på uppfarten 23:20). barnen höll sig vakna (och på strålande humör så då är det helt okej;) tills vi skulle åka hem, dom däckade så fort bilen började rulla. Vi lät all packning och prylar bara stå och kröp till sängs, efter frukost struntade vi i det också. Vi behövde luft för att vakna till så en promenad fick det bli!


 
 vi mötte upp med kusinen i en lekpark, Grynet ääälskar att gunga, man kan riktigt se hur det suger och kittlas i maggropen på henne

 vi pratade om att brandkåren fått ta loss en tonårstjej som klättrat i en bebisgunga och inte kunde komma loss. Amen är det sant sa Maria och var tvungen att testa (hon sitter kvar än)

Grannfrun kom fram lite försynt när vi satt på trappen, "jag tänkte ni kunde få den här skottkärran om ni vill ha den?"(eh JA tack, hur fin som helst!) hon har tre grabbar i 15-20års åldern och tyckte det var synd att den dammar i garaget. Efter lunch tog vi faktiskt tag i uppackande och laddade tvättmaskiner, drack kaffe och åt lördagsgodis.

sen blev det eftermiddag och vi knallade hem till vår gamla gata för tacos och lite kvällsmys, Palmgren-väskan är ett kärt secondhandfynd för en 6 år sen. Nyproducerade kostar 2995:- (ja visst serni) och då är ju dom gamla finare tycker jag, min pröjsade jag 140:- för. DET är ett fynd!


Bilder från igår väntar ni säkert på kan jag tänka. Linus sitter mitt emot mig här i Blå rummet och fläkten på hans laptop surrar för fullt, han jobbar på högvarv;) Sen har han lite analogt som ska framkallas nere i källarn också, spännande att vänta på bilderna som när man var liten!

Inga kommentarer: