måndag 16 juni 2014

månda


Hämta in kidsen på morgonen och morgonmysa, imorse var ju inte jag hemma så familjen fick mer plats i sängen. Ni som har två kids (en modell större typ 2>) sovandes i era sängar på nätterna, hur får ni plats?! Sover ni vuxna? Jag tycker det är väldigt trångt om det bara på morgonen när vi vaknat och hämtar in dom för att mysa en stund innan frukost, är det jag som är fet (för Linus är det då rakt inte;)?!

 när jag kom hem från jobbet i eftermiddags så sov Grynet, jag och Skorpan passade på att läsa pixiböcker, äta chokladpinnar och jag drack kaffe



 Dagens alster, asså det är en råtta. Hallå ser man ju på öronen och tänderna:) jag skrattade högt när Skorpan plockade fram teckningen den är hilarious! Försäkrade Skorpan om att jag skrattade för att den är fin och kul. 

 Linus och Skorpan klippte gräset efter maten, Grynet satt länge och plockade ur kökslådan med plastbyttor och försökte sätta ihop locken med varandra medans jag plockade undan disk och gjorde matlådor

just nu, Linus unnar sig en ipa (ni ser honom i hans kameraskåp;) efter ännu en slapp dag som hemmapappa (dom har gjort IKEA idag och shoppat diverse förnödenheter där som vi spanat på). Linus har haft en fixardag typ bokat in service på bilen, ringt sitt jobb, vårt försäkringsbolag och åkt runt med kidsen och fixat ärenden. Jag sitter mitt emot Linus i skrivandets stund med en skål ostbågar, min almanacka och fnular&planerar.

Inga kommentarer: