söndag 15 juni 2014

sönda

Jag har jobbat idag (två pass kvar nu sen SEMESTER) Det är menshelg (manshelg ni vet) idag har dom hängt i Tinnis hela dagen. Frågade Skorpan vad dom gjort när vi satt och åt kvällsmat. Vilma hade bajsat då hadeSkorpan kissat och Grynet hade skitit ner sig, Markus hade kissat i en konstig diskho (nånstans där sprutade nästan min munfull vatten över köksbordet, he did WHAT?). Ni vet man frågar en 4-åring vad som hänt liksom, det här va väl det viktigaste. Markus? Alltså min svåger är en rättskaffens och lågmäld kan vi börja med (om ens lite glömsk och han har en morgon försökt ta på sig kalsongerna utanpå jeansen). Han har alltså kissat i en pissoar listade jag ut, förargelseväckande beteende och Markus i samma mening kändes helt orimligt.
- Det heter pissoar Skorpan.
 -Jaha pissomat!
 -Nej pissoAR
-jaha pissopramat!
I give up;) Skorpan tyckte hursom att det var smart ett det hette pissoar som i piss som är kiss som hon uttryckte det.

 Till nåt helt annat, ett av loppisfynden igår, ett vackert syskrin från 50-talet ser nästan oanvänt ut. Jag är mkt nöjd då mitt gamla nästan trillar isär.

Dagens kvällsmat, kanske inte en färgexplosion liksom men det var väldigt gott. Recept från Maxiköket på jobbet, pasta med rökt lax örtagårdssås och purjolök.

Jag läste DENNA för Skorpan, som är senaste tillskottet i hennes bokhylla, skitrolig! Nu sover systrarna, jag och Linus ska se en film.

Veckan (ja tvådagarsarbetsveckan, sa jag att jag går på semester på onsdag? hihi. Resten av veckan innehåller BCV (10-månaderskoll) frisörbesök för mig&Skorpan( fy tusan så välbehövligt) IKEA-besök och självklart i slutet på veckan traditionellt midsommarfirande! Sen hoppas vi att Linus senaste kamerafynd på Ebay trillar ner i brevlådan (oj vad han går och vankar av och an och väntar) så han lugnar ner sig;)

Inga kommentarer: