måndag 23 juni 2014

månda

foto Maria

 I förmiddags, Leos Lekland med Maria och Vilma. Dom stora barnen gick inte att få att fastna på bild, dom for fram som sudd. Glada peppade sudd! Grynet då? Jodå när hon fick sitta o greja o kolla på alla glada barn tyckte hon det var tokkul. Jag inledde dock hennes besök med att åka rutschkana med henne i mitt knä. INTE populärt, underläppen darrade i 10 minuter efteråt. Amen vafan hur gammal är du Grynet? Dra upp blöjan o snyt dig. Det var inte den längsta rutschkanan o inte den brantaste (den åkte vi vuxna sen) alltså Grynet du måste tuffa till dig


 Hem och lunch, alla döhungriga. Lasagne från igår räckte till alla utom Skorpan (som blev tokglad för hon fick blodpudding och rösti) himla smidigt när Grynet kan äta själv samtliga i den blodsockerlåga familjen kunde fokusera på sitt. Under eftermiddagen har Skorpan pratat om Leos och om hur snart vi ska åka tillbaka dit:)


 när Grynet somnat efter lunchen  gick vi ut och blåste jättestora såpbubblor

Hur snälla är familjen Eriksson? Så här snälla! Dom frågade igårkväll om vi ville ha det här tokfina barnbordet till trädgården! Om vi ville:)! Tack ni är bäst! Skorpan ville att det skulle stå brevid rabarbern (?) så vi har flyttat det dit nu.


Nu ska jag fortsätta med att plocka ut kläder som jag säljer på söndag. Kolla på Million Dollar Listing dricka ett glas vin och äta ostbågar.

Inga kommentarer: