torsdag 6 december 2012

[ANNA] torsda

 När jag kom hem från min dag i gruvan möttes jag av Skorpan som sladdade förbi i hallen och gastade  nu är mamma hemma då blir det fiiikaaa! Jodå min hemkomst skulle tydligen firas med kolakakor och kaffe. Angenämt! Efter fika tog vi pulkan ner på stan för att hämta ett paket på Webhallen. På vägen (på Torggatan) hade en bil kört fast i snön på väg ner i ett parkeringsgarage. Det var tant Fin Dyrkvist och lilla mercan som råkat illa ut. Vi gick först två steg förbi sen backade vi, man ska hjälpa sina medmänniskor (man lär inte komma till himlen, vi är ju för okristliga för det, men karma tror vi på). Vi erbjöd vår hjälp men nä den skulle inte tanten ha först. Då sa vi lite halvbarskt åt henne att sätta sig i bilen så skjuter vi på annars kommer du aldrig loss, du står ju i vägen! Tanten lommade in i bilen, vi knuffade till allt vad vi hade och vips flög hon ner i garaget.

 sen fastnade vi på Stora Torget och Skorpan lekte i dom stora snöhögarna i säkert 45 minuter, jag smet in på Panduro och köpte lite julpyssel

 svängen genom Trädgårdsföreningen som är dömysig i all snöprakt.

 Under kvällen har vi pysslat en fin julängel (visar senare) och planterat hyacinter.


Snart dags för veckans höjdpunkt, jajemän 21:00 Historieätarna! Jag ska göra mig en kopp te och krypa upp i soffan i min ensamhet, Linus jobbar kväll.

1 kommentar: