onsdag 19 december 2012

[ANNA] onsda

När jag diskade efter frukosten lekte Skorpan med en egenkonstruerad bilbana. Bilar från hyllan nedför skärbräde och slutdestination ett durkslag.

Dagen har gått i slowmotion. Skorpan har sovit väldigt dåligt i natt och vi med. Hon har varit hängig, ätit dåligt och sagt att hon har ont i magen. Eftersom i allafall aptitlösheten pågått i en fem dagar ringde jag dr Anders efter frukost som klämde in oss i det redan fulla schemat (han och Margareta är fan bäst!). Besök och provtagning (som vi fick svar på inom 10 minuter, jag säger då det) visade ingenting. Med barn är det ju diffust ibland har jag fått lära mig. När Skorpan säger att det gör ont i magen kan det lika gärna vara att hon är bajsnödig som hungrig som att det faktiskt gör ont. Svårt det där. Jaja när det gäller vårt barn chansar och spekulerar vi inte då vill vi ha ett rakt svar. Har det inte gått över inom det närmsta så återkommer vi. Ikväll åt hon faktiskt aningens mer.

som en liten tyckasyndompresent fick hon ett pussel, vi höjde ribban med 3+ och 30 bitar, det fixade hon med bravur! 

Nähä nu ska jag käka upp apelsinen jag skalat, grymta över att det inte är nåt att ha på tv ikväll och lägga upp benen på soffbordet. Förövrigt mailade jag Brandos förut. Förbannadeskosäljandeskitwebshop. Ta med er det omdömet in i framtiden. Köpte två par kängor (Graninge, så dom kostade 1000:-/paret) ingen av dom passade så jag returnerade dom båda den sista november. Sen började jag vänta på mina 2000:- tillbaka. Och väntar det gör jag så är 3 veckor senare. Den 15/12 fick jag ett mail att dom mottagit returen (tog dom alltså två veckor att göra det) i mailet stod det du har dina pengar inom 20 dagar från idag(15/12) och med jul nyår coming up med röda dagar så antar jag att jag kanske får tillbaka mina pengar en sisådär i januari, typ två månader senare. Nu är det ju dock fel kvinna. Jävligt fel kvinna. Att bråka med. Det blir få men somliga väldigt medvetna om. Kontentan av mailet till Brandos var väl pengarna inom 24 timmar annars dör kattungen, era nyduschade pissl*der. Googla Brandos och hoppas du kommer till mitt blogginlägg så kanske dom förlorar kunder. Förmodligen att någon kund på mitt jobb som lämnade tillbaka något skulle nöja sig med svaret, tack då har vi tagit emot din vara återkom om två månader så får du pengarna. Förmodligen.

Inga kommentarer: