torsdag 13 december 2012

[ANNA] lussetorsda

Jag lämnade slottet och en sovande familj 06:15 imorse. Jobbade på kontoret i 120 knyck fram till 08:30 åt frukost med ett gäng kollegor. Efter frukost sportade jag och butikschefen en timmes videokonferens med Maxi Haninge och ena Västeråsbutiken (jepp två Maxibutiker i den stan). Sjukt smidigt sätt att mötas på, klimatsmart och tidssparande! Mycket lättare att se varandra prata än telefonkonferens där man lätt pratar i munnen på varandra. Dock mindre kul att man ser/hör sig själv på en stor skärm. Som tur är glömmer man det rätt fort.

Efter mitt arbetspass gasade jag iväg till förskolan och Skorpans första luciatåg. Linus jobbar kväll och var lite moloken över att missa det hela. Barnen var så himla duktiga! Hade aldrig trott dom skulle stå så still, organiserat och kunna sångerna så bra. Skorpan var det enda barnet som stod och dansade när hon sjöng haha. Luciatåget väntade i ett stängt rum på att alla föräldrar skulle sätta sig. När ljuset släckts och dörren öppnats såg 25 ungar ut som skrämda rådjur i strålkastarljus med vidöppna munnar och uppspärrade ögon. Stackarna hade nog inte räknat med precis hur många föräldrar som skulle komma, dom fann sig fort dock. Skorpan var så mallig när alla applåderade när det var slut. Det var det enda hon pratade om sen: Skorpan sjöng och ni klappade händer mamma!! Skorpan skulle ha varit pepparkaksgubbe men nä imorse när hon vaknade och Linus upplyste henne om vilken dag det var ville hon absolut ha klänning, glitter och ljus och vara tärna. Vi hade garderat med båda delarna men tänkt att lucianattlinnet som var väldigt stort skulle sparas till nästa år. Jag fick knappt ta av särken när hon skulle borsta tänderna ikväll.

Vi fick fota/film lussetåget (alla föräldrar fick skriva på ett samtycke men om någon inte ville så blev det inget, alla skrev på) självklart fick vi inte publicera bilder med flera barn på i socialamedier/på nätet. Kände knappt igen Fjällrävenfarsan idag, dom kuliga collegetröjorna var bytt mot skjorta och slips!

Nä nu får Linus komma hem från sitt kvällspass på sjukhuset och värma sin fru snart! Hörni missa inte Historieätarna ikväll! Efter följer Debatt (som eg suger för det är så kass upplägg/programledare) som jag tänkt se, det handlar ju om LCHF bland annat och gapskatan Zytomierska är där;)



1 kommentar:

Anonym sa...

You made some really good points there. I looked on the net for additional information about the issue and found most individuals will go
along with your views on this web site.
My web page ... porn