fredag 7 december 2012

[ANNA] freda

Detta praktexemplar knåpade jag och Skorpan med igårkväll, jag hjälpte henne med att klistra på vingarna innan hon strödde på glitter. I övrigt är det självskapat! Sur ängel? Ja du skulle ju själv vara jävligt glad och lugn om du hade en hel värld att skydda va? VA?

Numera känner vi oss ofta som en tvåbarnsfamilj, Pingu är med överallt. Han är hostig, kräks, sover oroligt..you name it! Skönt att vi är tre föräldrar i familjen ju! Pingu är Skorpans bebis. Idag åkte vi till XXL Sport innan farmor&farfar kom hit. Skorpan valde att lämna vagnen hemma och bara ta mjukliften, smart i Tornbyträngseln. Vi försökte prata med henne på vägen dit, när hon satt i baksätet med Pingu fastspänd i bältet brevid sig. Hon bad oss vara tyst varje gång. För Pingu sov. Okej. 

När vi kom hem dök farmor&farfar upp ganska snart. Vi åt lunch tillsammans. Korv deluxe med bröd. Vi pratar Stensåkra korv, deras tjocka "speedwaykorv" (och en massa andra korvar därifrån) hittar du på Maxi och är väl värd det dubbla priset mot "vanlig" korv. Sen susade dom som sagt iväg med barnet och Linus och jag tog en rejäl promenad i det vackra vintervädret följt av en fika. Sen shoppade vi några prylar, bland annat ett par rejäla varma vinterkängor till Skorpan. Efter lite runtläsande och noga jämförande hittade vi ett par kanonbra, de kostade en rejäl peng men barnvinterskor måste kosta! Dom här skulle tydligen palla ner till 32 minus ( kan vi ju hoppas det stannar vid 20 i år som mest!). Vi hade köpt ett par tidigare i år men Skorpans fötter valde att göra ett växtsprång.

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Älska att de har sina egna barn. Charlotte har ju sex stycken bebisar (fast hon tar bara hand om en i taget. Hon är ingen multitaskande mamma).

anna sa...

Haha Charlotte borde skaffa sig hushållerska;)