söndag 30 december 2012

[ANNA] sönda

Jag har 21 arbetade timmar fördelade på två dagar i stormens epicentrum i min rygg. Min middag jag skulle ätit på jobbet hade jag med mig hem i handväskan så jag tog rast det första jag gjorde när jag kom hem vid 19tiden. Folk kommer att äta ihjäl sig på nyår det är väl helgens insikt för herrejävlar vad det handlats.

Nu sitter jag iallafall i soffan och har lagt upp mina ömma, bultande fötter på soffbordet. Linus gjorde mig en kopp te enligt Big Bang Theory-kodexen. Ni vet, att man ska erbjuda en upprörd gäst en varm dryck. Nu var ju inte jag så jävla upprörd mer helt slutkörd.

Skorpan och Linus hade gjort detta till mig när jag kom hem från jobbet. Skorpan fick det i julklapp av mig och Linus, det är som frigolitpluppar (gjorda på nån växtfiber) som om man fuktar dom lite kan byggas ihop till allt som inte fantasin sätter stopp för typ.

Dagens mms från familjen, skaplig snögubbe dom fick ihop!

7 kommentarer:

Lovisa sa...

Vad är det värsta någon handlat för hos er? /från en nyfiken

anna sa...

Vagnar på 5-6 lök finns men inte varje dag;) det är säkert nån företagskund som slagit det rekordet, men hmm privatperson...nu blev jag nyfiken måsse forska;)

Linus Forsberg sa...

lök = lök?

anna sa...

Haha NEJ lök som i pistoler, dolares, lakan, stish

Linus Forsberg sa...

jag förstår!

Lovisa sa...

Där ligger vi i lä. En gång på city grodd handlade vi för 2000 och det var innan bb (blöjbarn).

Stina sa...

Herregud - jag är en galning!
Inte konstigt om jag handlar för 4000 kr. Men då är det en storstor-handling... :-/