onsdag 26 december 2012

[ANNA] annanda


Vi startade dagen med en kort tur på mellandagsrean, vi var ute skapligt och det var lite folk faktiskt. Jag hade tre butiker jag ville besöka och fixa armbandet på klockan jag fick av Linus. På vägen hem blev Skorpan sugen på att hoppa i slaskpölar, ett tag simmade hon banne mej ryggsim. Vi såg det som ett rejält test av kläderna och hon var otroligt nog torr innanför overallen när vi kom hem.

vi kom hem med det här, ja nä precis bara till barnet (som vanligt). Dom här två har jag fingrat på tidigare i höstas men tyckt det var lite onödigt dyrt, men inte nu:)! Skorpan som gillar svampar (flugsvampar) blev jätteglad. Jag är inte jätte reapeppad jag vill ha nya fräscha vårkläder!

 hörde jag pensionär? ATT DU GJORDE! Fruktsallad med sabayonnegrädde.

 Skorpan är en jäkel på memory det här fina fick hon i julklapp.

 precis som det här kubpusslet, neverending nästan, 6 olika motiv

också julklappar som redan använts flitigt!

 Skorpan ville leka med Vilma på eftermiddagen, Vilma var med på noterna. Snällaste systern sa lämna ditt barn här nere och gå hem igen. Eehh tack gärna! Skorpan stämplade ut 19:01 idag, dödstrött av kusinlek och lekar med fina julklappar. Är nattblöjan torr imornbitti också (har varit det 5 nätter i rad nu) så släpper vi sargen och skippar den. Jejj inga mer blöjor aaaalls! Pottan åker ner i källaren, hon använder bara toan hemma, med en pall framför. Då kan hon pila in själv dra ner byxorna och klättra upp, torkning så vi för än så länge. Nä nu ska vi konferera om vad vi ska titta på ikväll. Igår såg vi första delen av Palmedokumentären, rekommenderas! Nåt annat som rekommenderas är denna vi såg häromkvällen, Gyllenål levererar. I genren polisfilm har det ju inte gjorts nåt sevärt (rätta och påminn mig om jag har fel) sen Dödligt Vapen kom ( då menar jag 1 & 2:an senare är ju rent crap!). Imorn går jag på ett jobbstreak, först ut nätta 7-17. Kom och hälsa på mig vettja!

Inga kommentarer: