tisdag 18 december 2012

[ANNA] tisda

Huga sicken dag på jobbet! Alltså det var så galet mycket under hela förmiddagen. Massor kunder och många sjuka/vabbande personal = taskig kombo. ALLAS barn verkar ju ha det förbaskade vinterkräket:/ Här hemma har Skorpan varit aptitlös i flera dagar och ikväll sa hon att det gjorde ont i magen...hmm vad komma skall? Vill vi veta?

Medans jag stressade omkring på Maxi så har Skorpan och Linus varit i simhallen, studiebesökat vår granne Viktor när han satt hos tatueraren*(typ döspännande, sätter min kort på att Skorpan blir en fulltatuerad hårding ingen här hemma blir ledsen då men inget tribalskräp eller fjös då tatuerar du nåt häftigt) samt varit på Stadsmissionen och lämnat in julklappar.

Linus for iväg och köpte en gran ikväll men den plockar vi in och klär först torsd/fred vi gillar att hålla lite på´t här hemma. Jag är uppvuxen med att klä den först dagen innan julafton.

* dagens roligaste; när Linus sa nu ska vi gå till affären så sa Skorpan att nä hon kunde vänta hemma så länge...okejrå! Eller näää förmodligen inte. Då sa Linus vi går till affären först så går vi förbi Viktor hos tatueraren sen. Skorpan; du kan gå till affären så går jag till tatouereraren! JA! visst Skorpan vi kan ta ut tre tusen åt dig det borde räcka till en fullsleeve på en 2,5åring. Vad ska du tatuera? Låt mig gissa. En bajskorv, Pingu, lite glitter, några härnor [stjärnor] och en snögubbe. Eeeeh nä vi får säga nej på b också.


Maggan i simhallen!

Nominerade till grammis
årets hårdrock/metall:
 
GRAVEYARD – LIGHTS OUT
KATATONIA – DEAD END KINGS
SABATON – CAROLUS REX
SWITCHBLADE – SWITCHBLADE 2012
WITCHCRAFT – LEGEND

Visst serni, plattan som Linus gjort skivomslaget till är grammisnominerad, bara en sån sak!

Inga kommentarer: