lördag 22 december 2012

[ANNA] lörda

Dålig bloggnärvaro är ingen julstress. Vi slog in dom sista paketen igårkväll. Idag har vi tagit det piano vilket vi tänker fortsätta med imorn. Efter frukost tog vi med pulkan till parken, rullade i snön och busade fram till lunchdags. Skorpan är galet förkyld och nätterna har varit jobbiga. Igårnatt vaknade hon av att snoret rann och kom instapplandes till oss och frågade efter näsdukar. Vart finns dom undrade? Linus - på köksbänken grymtade jag dödstrött. Varpå Maggan pinnar ut i köket, tar en näsduk torkar näsan och går tillbaka och lägger sig i sin säng - kan hälv!. Det var ju inte så vi menade, Linus undrade ju var näsdukarna var för att han skulle hämta en åt henne, vi var lite trötta och segstartade bara. Hon börjar bli stor Maggan, klarar sig själv.

 Skorpan sover sött i sin pepparkakspjamas med tillhörande mössa..



 Skorpans hår börjar bli väldigt långt nu!

 Skorpan är helt förtrollad av det lilla änglaspelet med muminfigurer som hon fått av tant Johanna

Middagen hämtade vi på Nangs Kitchen och Linus och jag ska fortsätta den slappa dagen med att se en film. Vi bockar av en från den laminerade listan haha. Nä inte laminerad vi har den i mobilerna bara. Är man nyfiken på vad vi tänkt se fram över så kan man få ta del av den.

Imorn ska vi banne mej inte göra många knop heller.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter precis så som många andra skulle behöva göra, ta´t lugnt och mysa !! TACK för det fina julkortet, det värmde ! Får önska er alla en riktigt skön, trevlig och mysig Julhelg !! Kram, Karin

banditgrrrl sa...

Åh vad kul att det gläder!!
God jul på er kära vänner. Hoppas ni får en underbara dag i morgon och att tomten hälsar på er!
Puss