torsdag 8 juli 2010

[ANNA] Tvådagarsblogg!

De senaste två dagarna har vi bland annat besökt Vadstena med bästa Emil&Jessica. Vi var hann med loppisar och diverse små butiker. Jessica som hade fyllt år dagen innan hade fått lite läckerheter över, såsom smörgåstårta och kladdkaka, det resulterade i en lyxig picknick i hamnparken. Pensionärerna kan slänga sig i väggen vi hann med att fika två gånger inom tre timmar. Fika nr två intogs på favoritfiket Gamla Kondis, där dricker man Trocadero med två smala sugrör ur flaskan. Kort sagt en härlig sommarutflykt!



Och så har vi gjort Tornby. På Ikea spanade vi in oss på en snygg cdförvaring, ett väggskåp. Just den serien var nedsatt 20% för tillfället, nu ska vi bara sova på saken. Det blev en tur på Babyproffsen där tittade vi på nästa storlek på bilbarnstol, den var nedsatt 500:- och vi har dessutom en rabattcheck som drar av ytterligare 25%. Nu ska vi bara läsa på lite bäst-i-testsidor för att se att den känns bra och säker. Så det lutar åt en tur tillbaka för lite inhandling. Linus köpte en ny mobiltelefon. Det var la det.

Skorpan 3,5 månader har nackmuskler som en oxe! I bilen från Tornby slocknade hon men hon ville försäkra sig om att ingen snodde nappen.

1 kommentar:

Anette sa...

Låter som ni njuter och shoppar för fullt, som det ska vara! Härligt ;)