lördag 24 juli 2010

[ANNA] En regnig lördag som denna..

har vi haft tvättstugan, sorterat ner mammakläder och försmå kläder till Skorpan i backar i källaren och busat en massa med Skorpan som vanligt. På eftermiddagen mötte jag och Skorpan upp Johanna och fikade med henne på Fräcka Fröken. Linus fick lite egentid och spelade tvspel med Viktor när Skorpan och jag gick ner på stan. Egentid lite då och då är superviktigt och vi försöker köra varannan gång. Ett par två, tre timmar på egen hand är en grym energiboost och oj vad man längtar till familjen efter det. Att längta ibland är fint. Kvällmaten var pizzabudet från pizzeria Florens här med nyss, vi är smällfeta nu.

Skorpan har varit mysigast i stan i ett jättefint set från Småfolk som hon fått av min moster.

Jag är glad att alla våra vänner (som inte själva har barn än, vi har nästan bara sådana) tycker att det är så himla kul med Skorpan. Leker myser och busar med henne.

På loppisen i Loftahammar köpte jag ett virkmönster för en femma(det kostade en krona men man kan ju inte betala en krona så jag gav dom en femma). Nu efterlyser jag en virkkunnig som vill ha lite tidsfördriv (det ska regna resten av sommaren har jag hört;)Det är den gula modellen uppe i högra hörnet jag är sugen på till Skorpan, fast i nån annan färg. Självklart betalar jag garnet. Och är det nån som vill försöka så går det åt ett nystan och dom är inte dyra, inget man står och faller på så att säga;)

1 kommentar:

Mamman/Cici sa...

Supersöta! Det är faktiskt så att jag vill ge mig på att göra en till mig. Vill du fota och mejla över mönster (cici_moller@hotmail.com)? Som tack kan jag nog virka ihop en åt Skorpan om jag får öva på en egen först. Deal?