måndag 26 juli 2010

[ANNA] Bilduppdatering!


  1. Dagens morsa är slapp i chinos och sin randiga favorittröja.
  2. Skorpans tredje möte med fast föda, är man fyra månader så vill man gärna hjälpa till och kunna själv! Visst är hon härligt vattenkammad efter sitt bad?
  3. Skorpan behövde lite påfyllnad i klädväg, stora fröken kan snart ha strl 68! Det blev en pjamas, tröja och leggings. Tydligen var det bara klåpare som jobbade i butikerna idag, vi handlade i tre affärer och i två fick vi betala för mycket. Hela 152:- för mycket (102:- av dom märkte jag direkt och fick tillbaka, restrerande 50:- får jag väl hämta upp imorn eller nåt).
  4. Vi käkade en sista gång på China innan dom stänger igen för att ge plats åt en tapasrestaurang. Lite småvemodigt, buffén är ju en klassiker, plus att typ alla våra vänner jobbar(de) där.
I övrigt hann vi med en spontanfika med Viktor och Frida, mycket trevligt. Nu är det dags att laga kvällsmat och sedan ta tag i lite städning.

Hej så länge!

2 kommentarer:

moster i a:t sa...

Vilma undrar om Skorpan vill ha molnpjamasparty med henne? =)puss

Anna sa...

Självklart vill hon det, om Vilma är get så är Skorpan undulat. Eller så kan dom bara ligga brevid varandra och bajsa det är dom ju duktiga på;) Duktig eran stora tjej är som sovit i egen säng, visst är det grymt skönt att breda ut sig igen och sova på riktigt.
puss