fredag 2 juli 2010

[ANNA] Premiärdopp!

Idag tog vi en tur till Svartåfors(första gången) för sommarens premiärdopp! Det är minst sagt annorlunda badresor numera, man kan oftast inte bada tillsammans om man inte har något mer sällskap med sig som passar Skorpan(om hon är vaken). Man flyr solen likt en vampyr och är besatt av att jaga skugga och göra det så svalt som möjligt för henne. Å andra sidan tänker man knappt ens på sina egna intressen och behov över huvudtaget längre. Man kommer i sista hand och det gör inte ett dugg! Morrondagens prognos som lovar stekhett skapar ångest redan nu, imorron fortsätter kriget mot solen&värmen med Skorpans bästa i sikte. Imorron tar vi striden hos farmor&farfar i Ödeshög.


Jag justerar mina brickor och ser lite trög ut.

4 kommentarer:

Evil Emil sa...

Akta den där huden, Anna! Du vet hur det kan gå!

Anna sa...

hahaha lugnt;) jag är lika delikat elefenbensvit fortfarande eftersom jag är den enda som inser att det inte är pinsamt att använda solskyddsfaktor!

Linda sa...

tell me! är svartåfors värt ett besök?

Anna sa...

Linda!
Det var helt klart godkänt eftersom det är svårt att hitta ett bad som funkar smidigt med en spädis. Från parkeringen var det en mycket kort promenad, grusväg som var lätt att dra vagn på. Vid badet är det en stor plan grässlätt med flera skuggande träd. Det fanns nån form av dass/mulltoa men vet ej fräschören på dom. Sandbotten och ganska långgrunt, dock lite stångåkvalité på vattnet.