tisdag 27 juli 2010

[ANNA] Sommartisdag!

Idag har Tobbe&Ditte spenderat dagen med oss. Vi har haft en underbar dag, som vi inledde med lunch på Stadsmissionens café. Har ni lunchplaner på stan denna vecka rekommenderar jag er att gå dit, för en sextiolapp får ni veckans sallad. Denna vecka bjuds det en hemgjord potatissallad med avocado, fetaost, bulgur, äppleröra, bacon och en supergott bröd med tapenad till. Efter lunchen blev det en tur på stan och sedan en promenad ner till Åbacka för efterrätt. På tredje bilden från höger om ni kollar noga så ser ni att Ditte har en mycket snygg ring(glömde jag säga till dig Ditte, var kommer den ifrån?).

Resten av veckan är det fullt ös, imorron ska jag träffa Malin. På torsdag är det dags för Johannamarken i Ödeshög, ska hjälpa min svärmor att sälja plantor som förra året. Fredag är det bröllopsdags för Erik&Ida. Lördag blir det Pop-i-parken(tror jag det hette) musik och picknick på hembygdsgården i Mjölby om vädret tillåter.


Ni får lite bilder från frukosten imorse också, Skorpa är morgonmysig i sin sovpåse från Polarn&Pyret och ligger och busar med sin mobil som hon älskar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hon är så söt er lilla tös ! Mysiga mor o far har hon, vilken lyckost !

Familjen Forsberg sa...

Tackar allra ödmjukast:) får man vara så nyfiken och fråga vem som säger det?

Anonym sa...

Hundkompis med farmor & farfar....

Familjen Forsberg sa...

Jaha:) Vi tackar för att du läser vår blogg, alltid roligt att få veta vilka våra läsare är!

ditte sa...

Tack så mkt Anna! Det är en OXXO-ring, har ett matchande armband till också, men allt på en gång blir lite väl mkt:)

Anna sa...

Ditte!
Less is more som man brukar säga;) Misstänkte att det var OXXO dom gör verkligen toksnygga grejer!