tisdag 13 juli 2010

[ANNA] Dagen i bilder..




1&2 ) Vi tog en förmiddagsfika i Trädgårdsföreningen, våra grannar Viktor&Frida dök upp och gjorde oss trevligt sällskap. Även om Viktor&Linus mest pillade och blippade(androidnördar).

3) Jag mötte Johanna för en fika och lite catching up, Johanna fick ett mycket viktigt samtal;)

4) Så här glad blev Linus när åskovädret kom.

5) Kvällspromenad i den underbara efterregn-luften.

6) En sneakpeak på vårat linneskåp som ska bli vitt ( på bilden är det bara målat med grundfärg). Kvällsaktiviteten när Skorpan gått och lagt sig bestod alltså i att måla skåp, samtidigt som vi delade ett glas rödvin och åt salta pinnar.

3 kommentarer:

Maria sa...

Guuuuuud vilket fint skåp det ser ut att vara! Vart har ni hittat det?

Anna sa...

Skåpet är helt enastående, tyvärr var det i trist lackat trä så det får bli antikvitt istället. Det är ett superfynd på Hjärta till Hjärta i Tornby(mycket skit där men vi snubblade över ett guldkorn). Det var nedsatt från 2000:- till 1000:-, vi slog till blixtsnabbt:)Det finns en hel del skåp på Blocket men dom fina ligger mellan 2500-4000:-

Maria sa...

åh vad härligt för er!:) Kul med fynd. Vi är egentligen inte ute efter ett skåp, mer en sekretär och en byrå men trots att vi alltid har samma smak när det gäller inredning kan vi visst inte komma överens om gamla möbler:P..tokigt det där..:)