söndag 4 juli 2010

[ANNA] Tigermorsan..

19:54 vardagsrummet..

Skorpan sover och Linus har stuckit en sväng till Maxi för att veckohandla och införskaffa oss en fläkt. Fy för fan va varmt det är uppe i vår takvåning. Skorpan gillar INTE värmen. Hon sover oroligt och är inte riktigt sig själv. Jag ammar henne ofta så hon ska få i sig mycket vätska och så har hon fått lite vatten. Dock är amningen lite kämpig, det blir ju förbannat varmt och svettigt när vi sitter hud mot hud i värmen. Jag har lagt en fuktig kökshandduk på henne när jag ammar och det gillar hon.

I eftermiddags packade vi picknickkorgen och satte oss i Trädgårdsföreningen, det var superskönt i skuggan, riktigt svalt och det fläktade. Dock han vi sitta i en kvart innan fyra studentnördnyllen dök upp med en volleyboll åtta meter från våran filt och började slå hej vilt. För varje gång dom missade bollen och den studsade iväg i vår riktning kände jag vansinnet stiga inom mig. Där sitter vi i godan ro och fikar med vår tremånaders bebis på filten. Till saken hör att det finns anlagda volleybollplaner i Trädgårdsföreningen. Det resulterade i att varje gång vi hörde bollen smälla i väg böjde man sig lite instinktivt över Skorpan. Tillslut kom bollen alldeles brevid oss. Då flyger jag upp och bara gapar åt killen, jag blev vansinnig och läxade upp honom. Linus var på väg upp men hann inte eftersom jag fick raketbränsle i röven, han blev nog lite paff han med haha. Förklaringen var att det var för varmt i solen på vollybollplanerna, men för fan sporta inte när det är 30 grader ute då! Åk och bada eller stick och dö nånstans istället.

Dom slutade spela direkt efter utskällningen men stod kvar en stund som för att markera lite att dom snackade skit om den vansinniga kanadagåsmorsan. Jag vände ryggen till och sket i dom, sen gick dom. Hade bollen träffat Skorpan hade en vrede av bibliska mått släppt lös och ni hade förmodligen läst om det i Corren imorron. Jag hade slagit bollen i huvudet på dom i fem timmar om det var det som behövdes för att döda dom. Där har ni djurhonan som kommer fram i mamman.

4 kommentarer:

Maria sa...

Haha du för GO! Underbar ju! Jag känner likadant, fan om någon skulle göra illa eller ens vara i närheten av att göra Elton illa. Lås och bom hade nog det resulterat i..

Anonym sa...

Hej!

Mia sa...

Bra gjort morsan ;-) Ryt på dem bara!

Anna sa...

Hahaha man tackar:)