torsdag 6 juni 2013

[ANNA] torsdag

Linus tog en semesterdag idag för att lösa barnfrågan, annars skulle vi båda jobbat. Han och Skorpan har gjort Tornby på förmiddan, köpt skötbord (vi hade en sån skötbordstop förut man lägger på spjälsäng men på grund av höstens kommande trångboddhet måste vi rodda om) vattenkokaren gick sönder efter lång och trogen tjänst så en sån införskaffade dom också. Dom pep förbi mig på jobbet, handlade och sa hej:) På Maxi har vi haft rätt fullt ös sen tidig morgon så min dag flög fram, dubbel timlön satt som en smäck:)

Skorpan och Linus åkte till Himnabadet efter lunch, jag slutade 14 och åkte direkt dit från jobbet för att hoppa i plurret och göra dom sällskap. Dom hade inte glömt min bikini hemma:) Jag är ju världens blötdjur, jag älskar att bada. Ännu mer nu när jag är höggravid, grymt att få känna sig sval och viktlös för en stund!


 en skuttande fölunge!

Kvällen har Skorpan och jag tillbringat med att duscha efter Himnabadet (asså det ser ju fräscht ut och så men efter att ha badat i småbarnspoolen...vill man gärna skrubba sig med lut) måla våra tånaglar röda och titta på Spöket Laban. Linus for till Skänninge och jobbet för personalfest (perfekt kväll för grill eller hur!) Svärmor smsade tidigare ikväll och bjöd ner mig och Skorpan till Ödeshög imorn, det tackar vi inte nej till! Linus jobbar tyvärr. Så Skorpan och jag packar in oss i minibilen och gasar iväg imorn förmiddag!

Dagen har inte bara bjudit på solsken, en skugga har också legat över mig. En väldigt kär släkting gick bort i förmiddags. En lång kamp mot cancer fick ett helt plötsligt ett snabbt slut. Kvinnan ifråga var en så pass speciell person, älskad av oerhört många. Hon har haft en högt uppsatt tjänst vid Linköpings stift och förmodligen kommer inte alla blommor och sörjande få plats i kyrkan vid begravningen.

Inga kommentarer: