måndag 24 juni 2013

[ANNA] månda

Dagen har bjudit på tidig uppstigning för samtliga. Lämnade av sparven på förskolan 06:30, hon var döpeppad och hoppade jämfota in! Hon hade saknat sina polare och förskolan, förra veckan sportade vi ju halsfluss så då hann vi bara vara där en dag. Min dag på jobbet gick fort. Har börjat beta av saker att fixa innan jag lämnar skutan för en stund. Ringt en av mina personal som är långtidssjukskriven och stämt av lite med henne, ställt in jobbmailen på out-of-office tills årsskiftet, såna saker. Känns fortfarande jättekonstigt, nästan vecka ut kör jag. Sen väntar en höst av att vara hemma och såsa runt, äta långa frukostar och locka håret i 45 minuter. Eller? Amma varannan timme, försöka slänga på sig lite smink samtidigt som man sitter och kissar med en bebis i knät.

Skorpan och Linus fastande som vanligt i förskolans lekpark och Skorpan ville inte åka hem. Så jag landade hemma före dom och hann återställa hemmet i presentabelt skick innan deras ankomst. Imorn väntar jobb för min del och ledig dag för Linus som jobbat hela helgen. Han och Skorpan ska passa på att veckohandla. Dom har tagit på sig den sysslan senaste tiden, det är för tungt för mig att släpa kassarna i trapporna tre våningar upp. Jag är ju envisare än synden men nu har till och med jag insett mina begränsningar som sagt.

Just ja, serien! Det är denna jag pratade om igår. OMG, mycket bra! Till och med introt är så snyggt att man nästan blir lite hypnotiserad. Det är "Peggy" från Mad Men i en av huvudrollerna och stämningen är väldigt Twin Peaks. Inspelat på Nya Zeeland så ni kan ju tänka er hur vackra vyerna är! Äh se´t bara, gör´t. Så kan ni tacka oss för vår som vanligt klanderfria smak sen;)

Häromdagens General. Linus köpte shortsen (ett par röda och ett par marinblå) på grabbavdelningen tidigare i våras. Bra smak Linus! Passar till det mesta och är himla praktiska. 

På nappfronten går det framåt med snabba steg. Läggningsdags #4 utan dom och idag frågade hon inte ens efter dom. Där gick vi och funderade över hur vi skulle lägga upp det, skulle hon få en liten muta? skulle vi lämna dom nånstans? Istället löste sparven det själv med att säga jag lägger napparna i det här skrinet och låser in dom i skåpet i vardagsrummet. Så var det med det.

Inga kommentarer: