torsdag 13 juni 2013

[ANNA] torsda

Aja, lösenordet fick vi plocka bort. Det var inte kompatibelt med uråldriga webläsare som Explorer;) och vi vill ju att alla som fått lösenordet ska kunna läsa och så blev inte fallet. Vi klurar på nåt nytt sätt men för nu plockar vi bort det!

Dagen då. Vi klev upp i ottan, mötte studentstackare i regnrusket vid 06:15 på väg mot förskolan. Dagen flög iväg. Vi slutade tidigt hela familjen så jag och Skorpan mötte Ingrid och Malin i lekparken för en stunds lek, trevligt! Linus stack iväg för att sälja vår ena bil, Peugeoten. Ni vet såna dära skumma bilfirmor som skickar brev och ringer dig, som säger Tjena kompis, du jag köper din bil va? Sånt som man säger nej till per definition och tänker men herregud vem "går på" nåt sånt. Så sa vi också för ett par månader sen. Senaste gången det kom ett sånt samtal så sa vi bara ja men visst köp den ni! Ha så lätt var det! Take a walk on the wildside;) Imorn ringer nån och säger hej du har vunnit en Thailandsresa vi behöver bara ditt kontonummer och personnummer, jomenvisst! Nä lugn nu vi har inte förlorat förståndet helt. Peugeoten var redo för nödslakt, visst man åker fort och bekvämt i den, den är fräsch och fin MEN den går ju sönder bara man tittar på den! Nu körde Linus ner bilen till Resecentrum fick pengar i handen och sen var problemskrället borta ur våra liv. Inget prut, ingen ångest för att ha sålt nåt som kanske går sönder ännu mer snart. Nej bara här varsegod, befintligt skick, tack och hej! Okej vi var väl lite nervösa att Linus skulle möta albanska maffian och bli rånstyckmördadvåldtagen och hamna i bagageluckan på vår egen bil..chansningar man får ta här i livet. Och vafan Linus är ju Positiva-Stå-På-Dig Linus vad kan hända? Jo han kom hem med cash i handen. På lördag står vår nya bil i garaget:) om den får plats....Fan det känns som vi köpt en Finlandsfärja.

I övrigt då. Min väg som snart förälder igen har korsats av Ungmö (väldigt förmodligen) Sandivaginasson på Försäkringskassan. FEL. Fel person hörrö tanten. Idag skickades synpunkt på din "kundhantering" och ditt sätt att sköta dina arbetsuppgifter på in. En stund funderade jag nästan på att laminera en punktlista i folkvett och kundbemötande för personer med serviceyrken och skicka med, okej don´t push it Anna. Kul hade det varit dock. Man är lyhörd, har en trevlig ton, vad man själv har för dagsstatus är ovidkommande när man är på jobbet jag har själv haft ett sådant yrke i 16 år.

Inga kommentarer: