tisdag 11 juni 2013

[ANNA] tisda

Dagens fråga: är det nån som brukar Explorer ( ta er ur grottan kom in i framtiden och skaffa åtminstone Google Chrome) som webläsare och lyckas läsa bloggen? Det verkar som det blivit knas där sen vi lösenordsskyddade..?

Här hemma sover barnet och vi andas ut efter en dag full av jobb, förskola och inköp(ena större än det andra). Det bidde med andra ord en bil idag. En dra-åt-Skänninge-jag-sväljer-allt-kombi. Jag skulle inte bli förvånad om Emmaljungan bara är att hiva in UTAN att fälla ihop den. Vi kan t ex erbjuda Skorpan att ta med sitt monterade skrivbord när vi åker bort över dagen, skjutsa en 8-manna jugoslavisk orkester eller blåsa upp 4 luftmadrasser och 2 såna späckhuggare och dra till stranden. Ja den här kombin är fan större än vad vår lilla familj behöver men så hade den flest andra fördelar när vi har stött och blött den i ett par dagar. Ni hängivna bloggläsare som varit med ett tag minns väl när Linus blev Positiva Linus, det var väl hösten 2010. Skorpan var dryga halvåret och vi var nere i en sån där riktig sömnlös svacka och allt var rätt kämpigt. Då beslöt sig Linus från ingenstans att han skulle minsann ta livet med en klackspark, ta varje problem och tänka äh det kunde faktiskt varit värre om t ex...Man kan inte annat än skratta åt karln när han efter en sömnlös natt säger aningens sammanbitet vilken tur att vi fick vakna så tidigt idag, vad mycket dag vi får! Det löftet har han imponerande nog hållit än idag! Inte mycket sänker honom. Han må grymta ibland men arg eller uppgiven, nej. Sen idag har han dessutom lagt till Stå-på-dig-Linus! Han är intressant och en ny bekantskap. Denna Linus ser till att han får som han vill (ja inte här hemma då givetvis). Men som till bilförsäljaren idag. Stå-på-dig-Linus hade några rätt skapliga krav på vad som skulle ingå/fixas på bilen vi köpte idag. OCH prutade ner den. Punkt liksom. Så blev det. Tror Linus själv blev lite förvånad över vad man kan "komma undan med" så han gick stärkt ur det och fler säljare och myndigheter kommer nog träffa Stå-på-dig-Linus. Hejja va kul säger jag! Hans fru är sedan länge en ganska skamlös och envis förhandlare haha. Tillsammans kommer vi vara hänsynslösa;)

Just ja en Opel Vectra är det som vi rullar i senare i veckan. Det mindre inköpet blev en ståbräda till barnvagnen som Linus hade prisjaktat fram till ett schysst pris.



på-väg-hem-från-jobbet-peppen!
en ny följeslagare som jag fyndade till 30%rabatt på Lindex, älskar färgen!

Familjen har tillsammans under kvällen påbörjat operation piff och fräsch av Emmaljungan i solskenet. Jag hoppas kunna bjuda på resultatet framöver.

Inga kommentarer: