söndag 16 juni 2013

[ANNA] sönda



fotoboken till brudparet, en bjässe på 30*40cm


Så var jobbhelgen äntligen över för den här gången. Nästa, om två veckor, är saftigare och jag är lite mer gravid då (ca 5 veckor ifrån nedsläpp då) den känns rätt kämpig så nu tänker vi inte mer på det nu! Linus och jag ska ta oss an ett avsnitt Mad Men jordgubbar och vaniljglass. Linus hade vaskat fram en film också, den tar vi oss kanske an imorn. Han har bra smak den där Linus, jag tycker den verkar mycket bra!

Skorpans topp två idag: 

- när jag blir storasyster ska jag äta persilja, spenat och tomater! (så jävla fail att den kom helt oförhappandes annars hade man ju velat spela in den för framtid bevismaterial)
- jag kan skynda mig lite så det inte blir så sent... Ska-bara-Skorpan vid läggdags

3 kommentarer:

Yvvi sa...

Har du sökt havandeskapspenning? Jag har haft det båda mina graviditeter och det var så skönt att få gå hem 60 dagar innan nedkomst, utan att behöva plocka ut föräldradagar. Men det kanske inte är lika lätt att få beviljat inom alla branscher? Hur eller hur, så verkar det tufft och tungt att gå och knega så här i slutet av graviditeten... Kämpa på!

Anna sa...

Yvvi!

Tack:) fick full havandeskapspenning med Skorpan, 3 år senare med exakt samma tjänst men en sur och minst sagt otrevlig handläggare på F-kassan fick jag knappa 25%..för DELAR av tjänsten. Det är helt tydligt att det handlar om lotteri mer än riktlinjer på F-kassan oerhört glad att man har så lite som möjligt att göra med den instansen.
kram

Anonym sa...

Säkra kommentarer den lilla tösen har !! Kram, Karin