tisdag 12 mars 2013

[ANNA] update pistan..


Jodå Linus och Skorpan stegade in på pizzerian, direkt när de kommer in hojtar Skorpan till pizzabagaren:- jag har ringt! jag ville ha egen pista med ost!

Pizzabagaren skrattar gott åt Skorpan fattar inget men spelar med. Jag och Linus då? Vi är väl jävligt ägda kan vi väl enas om. Skäms på oss. Ljuga för barnet och på riktigt tro att hon inte kommer avslöja oss. Skorpan är ju min avkomma och jag är ju allt annat än blyg vad det gäller ringa folk jag inte känner och prata med allt och alla, jag skulle tänkt på det. Nästa gång får hon ringa. Det är rätt åt oss om hon bara beställer till sig själv. Nästa gång har vi ju i och för sig tänkt Nangs Kitchen..


Jag ville gärna se den här och fick ju givetvis min vilja igenom;) Den var mycket bra och jag är nöjd. Dave Grohl är ju ett musikaliskt geni (asså jag är ju ehrm..partisk) sen är han ju så himla killen-hela-dan. Ja eller som en norrländsk kollega sa, Måns Zelmerlöw är ju så hejig! Då är man ju sådär snäll, trevlig, ödmjuk, rolig, glimten i ögat, folkkär, man säger hej till allt och alla och alla vill säga hej till en själv. Dave Grohl är hejig tycker jag.

Inga kommentarer: