torsdag 14 mars 2013

[ANNA] Linus födelsedag.


Efter middagen firade vi Linus, stackarn hade långdag på jobbet och kom inte hem förrän sent på sin födelsedag. Skorpan var superpeppad och hade själv valt kläder hon ville byta om till innan han kom hem. Vi fixade små bakelser med ljus i och Skorpan sjöng hela jamåhanleva. Vi blåste ut och tände ljusen säkert tre gånger, en gång till snälla bad Skorpan. När hon skulle gå och lägga sig sa hon jag fixar en ny födelsedag till dig imorn pappa! Linus fick lyxiga rakprodukter, en pjamas (pjamasar köper man självklart över disk i affären som luktar gammal pappkartong och morfar) och ett par nya jobbskor. Han blev väldigt glad.

 Nu fyller ju inte sparven idag men hon fick nåt litet som kom på posten ändå. En jag-dör-en-smula-vilken-fin-vårkofta med Odd Molly-känsla. Om den ändå funnits i min storlek. Suck.

NU. Avsnitt två av nåt nytt vi letat fram. Vi måste ge det ett avsnitt till innan vi kan ge ett utlåtande. Man kan aldrig, repeterar aldrig uttala sig efter bara piloten! Spännande och otäckt kan vi ju enas om men vi stannar där så länge.


Inga kommentarer: