måndag 4 mars 2013

[ANNA] måndagslista

Hur har din dag varit?
Stressig. Det är ju månda, på jobbet duuh!

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namnet du har nu vill säga?
Alexander. Om jag blev pöjk.

Vilket är ditt största beroende?
Morronkaffe. Mmm kaffe med mjölk. I övrigt är ju rödvin, choklad och smågodis inte kattpiss men det har jag tappat sugen för i mitt välsignade tillstånd. Fan va välsignad man känner sig f ö. Prova fläbbig istället. Kanske liiite liite internetberoende också. Liite shoppingberoende. Erhm.

Om du skulle drabbas av en psykisk sjukdom vilken skulle det troligtvis vara?
Panik står med på en lista över psykiska sjukdomar, det har jag ju redan ett par gånger i veckan. IRen(e) Panik that´s my middlename. Hmm fobier är min grej tänker jag. Fobi för baciller, offentliga toaletter, ålar, min egen navel, tugga på glasspinnar.

Vad är din största skräck?
Att nån jag älskar jag dö/försvinna/få en allvarlig sjukdom.

Vad har du funderat över på sistone?
Passande pöjknamn om det blir en pöjk. Finns inga. Vår platsbrist i lägenheten och att vi borde/måste flytta. Det tänker jag ena timmen. Andra timmen tänker jag vi har väldigt låga kostnader varje månad och lite räkningar. Förra föräldraledigheten klarade vi oss på att ta ut 3dagar/vecka från Försäkringskassan och kunde vara hemma ända till Skorpan fyllde två år utan större problem. Då tänker jag att finns det hjärterum finns det stjärterum. Sen börjar det om igen när jag svär över fullbokad gemensam tvättstuga och ett på tok för litet eget badrum för att skaffa en egen. Tvättmaskiner tänker jag mycket på.

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Att jag ska stressa så gud förbannat. Påbörja en näve saker samtidigt för att det ska gå fortare. DET GÖR INTE DET och jag lär mig aldrig. Sen ska jag tydligen alltid säga JA, JAVISST, DET ORDNAR SIG och DET FIXAR JAG.

Om du fick ha på dig en sak resten av livet?
Klänning lätt.

Vad ser du fram emot mest just nu?
Att barnet i magen fyller 2 år och blir som folk. Bebisar njaee, barn JA!

När skäms du?
Skäms för mänskligheten ett par gånger i veckan. Dumma trångsynta och fördomsfulla människor skäms jag för. Kisse skäms jag bara jag ser. Måste sluta med det hon borde ju skämmas för sig själv men hon börjar ju aldrig göra det!

När blir du såå trött på dig själv?
När jag är för trotsig och bara måste vara tvärt emot för att jag kan. Eller när jag sönderanalyserar och hamnar i såna dåliga tankeloopar som bara är ångest.

Vad tänker jag om bloggen?
Ibland känns läsarskaran lite jättestor som Skorpan skulle sagt. Då blir jag lite paranoid och får lite scenskräck.

1 kommentar:

Maria sa...

Jag säger ju lite samma sak om bebisar som du. Men vet du, det var visst ganska mysigt i alla fall. Speciellt när man har en liten hjälpreda som kommer och pussar och klappar på den lilla. Hjälper till att blöta tvättlapparna vid blöjbyte och klappar sin lillebror och säger kärleksfullt, jag är här nu♥
Det jag tycker är hemskast är att se hur stor Elton blivit de fem sista dagarna! Det kom som en redig käftsmäll! Frys tiden för bövelen! Gå gärna tillbaka en månad eller två. Låt Loui fortfarande vara ute ur magen men låt Elton gå tillbaka lite i utvecklingen. Han börjar bli för stor!♥