tisdag 5 mars 2013

[ANNA] tisdagsupdate

16:30 köket

Linus är ute på vårens första joggingrunda. Jag har rullat upp håret på värmespolar, ska till en jobbarkompis på lite mat och present-hasardspel. Skorpan leker på köksgolvet.

Den här landade i brevlådan idag, amerikanarna har då allt! Avafan för en 50-lapp kan ju inte skada liksom. Förra graviditeten så använde jag ett "anti-bristnings-stift från Body Shop. Kort efter jag köpt det togs det ur sortimentet då det inte är vetenskapligt bevisat att det funkar. Jag slapp undan en enda bristning förra graviditeten och det vore ju för himla retligt att dra på sig några den här vändan, sista gången liksom. Aja funkar, funkar inte vem vet, skadar gör det ju inte som sagt! Doftar himla gott gör det iallafall!



2 kommentarer:

Lovisa sa...

Amen lyllos då! Jag smörjde med betydligt dyrare krämer och oljor än 50 pix och ändå brast det både här och där i huden. OCH jag har kvar överbliven hy som bildar den där förbaskat fula påsen på magen. Skitockså. Gled du bara igenom graviditeten utan några bekymmer? :-)

anna sa...

Haha ja förra graviditeten var snudd på för bra inte ens halsbränna, ingen kännbar foglossning. Jag mådde t om bättre i min pollen/pälsallergi( himla märkligt). Däremot syddes det en del efter förlossningen:/ Den här vändan mådde jag jävligt risigt de första två månaderna, nu mår jag prima men vi får väl se vad framtiden bjuder i foglossningar, bristningar osv...