onsdag 20 mars 2013

[ANNA] Skorpis födelsedag


Skorpan ser bra mycket allvarligare ut än hon var!
Hon fick välja alldeles själv vad hon ville ha för fika idag. Så av tårtor, kakor, glass och diverse ville hon ha rullkaka (rulltårta) såna som vi gjorde till pappa. Hon fixade ihop dom alldeles själv och stoppade i ljus. När hon sen skulle blåsa ut dom så böjde hon sig lite för långt så jajemän svedd lugg blev det. Luktade illa som tusan men barnet reagerade inte nämnvärt (?).

Jag är egentligen ledig onsdagar men ICA-skolan kurs stod på schemat så jag var inne en sväng, 9-12. Vilket innebar att vi hann med morgonmys och frukost innan. Skorpan blev inte så besviken över att Bolibompa inte drog hennes kort imorse, hon visste ju inte om att vi skickat in. När programledaren sa idag är det 20:e mars så utbrast Skorpan det är jag det är jag idag! men inget mer sen. Efter jobbet mötte familjen upp mig i Tornby för gemensam lunch. Det blev Pizza Hut, min snälla kollega hade fått en gratis familjepizza innestående där och hon ville inte ha den (?!) så hon gav den till mig! Det var mycket gott (fint och fräscht ställe), vi hade till och med en kändis vi bordet precis brevid oss. Ni vet han Mattias, programledaren i Lyxfällan och Plus.

Tack snälla alla ni som gratulerat Skorpan idag, vi har inte gjort annat än läst upp kort, sms, FB/bloggkommentar för en lycklig 3-åring. Grannen Frida och vår vän Emil var förbi med presenter och överraskade henne! Sen har hon ju fått presenter av oss också, vi kan enas om att ingen nöd gått på tösabiten:)

en av presenterna, pengar till kassaapparaten, vår knasiga 3-åring utbrister, låtsaspengar tack snälla! Vad vi skrattade. Alltså jag tyckte dom såg rätt naturtrogna ut till en 3-åring och hur fan har hon snappat upp ordet låtsaspengar?!

 Linus och jag fick också lite idag, Linus nya jobbskor och jag hade hittat mitt nya favvo-te i en obskyr hippiewebshop så det paketet landade idag. När jag hämtade det passade jag på att titta förbi Kappahl och Skorpan fick två plagg från Newbiekollektionen som nu finns upp till storlek 98:)! Skorpan hade flera plagg därifrån när hon var liten och jag svor lite när hon blev för stor för den kollektionen. så det var ju på tiden att dom höjde ribban där, ironiskt nog när hon precis blivit en knapp 98:a men lite hinns med;)
 öppna kort och paket!
Vansinnigt mycket lera, skitbra med småburkar. Ta fram lite i taget, allt geggas inte ihop / torkar ut.




Inga kommentarer: