lördag 9 mars 2013

[ANNA] lörda

ett ögonblick man&barn-lösa fru Forsberg va göru?

nä men serni jag såsar mest runt, tagit en lång dusch och hoppat i flanellpjamasen, hällt upp ett glas grapefruktjuice och lyssnar på mitt absoluta favvoband, Foo Fighters. Just nu One by One-plattan som är så jävla bra!

Skorpan är alltså hos farmor&farfar och myser för båda hennes päron jobbar helg och återvänder på måndag, Linus har inte kommit hem från jobbet än. Jag har ju i allafall Vargen som sällskap om jag skulle bli för ensam, Skorpan lämnade honom hemma. Hennes ehrm.. gulliga älskling som hon ligger och kramar när hon ska sova



4 kommentarer:

Maria sa...

Älskar vargen. Tycker det är störthärligt att hon gillar den så mycket och just att hon kallar den vargen♥

Anonym sa...

Åh, vad roligt det verkar vara för Skorpan att få vara så mycket hos farmor och farfar.
Men du skriver aldrig något om mormor och morfar. Förlåt om vi trampar på tårna, men visst har du någon gång skrivit om dem (de finns i livet så att säga).
Kankse de bor långt borta.
Du/ni verkar väldigt familjekära, vilket vi också är.
Christel m. familj

Anna sa...

Christel:
Alltid kul med "okändisar" som läser bloggen, jag undrar alltid vilka ni är:)
Frågan är ju fri som vi säger här hemma. Är man inte nyfiken så får man inget veta;) Min mamma har varit svårt psykiskt sjuk sen många år och jag har dessvärre på grund följder av det ingen kontakt med henne eller min far. Det finns bara sorgsamhet i det därför är det inget jag kavlar ut på bloggen det gör mig nedstämd. Sen är det ju av hänsyn till min mors privatliv också.

Anonym sa...

Åh, förlåt det var absolut inte min mening att på något sätt snoka i era familjeförhållanden.
trots allt är det väl underbart att ni har så fin kontakt, du med din familj och din syster med sin familj så att kusinerna kan leka med varandra.
Vem vet, på sikt kanske ni kan få kontakt med dina föräldrar
Christel