söndag 7 mars 2010

[ANNA] Söndagseftermiddagsblogg.

Vi hade en mycket trevlig lunchdejt med Frida&Johanna. Skönt att komma ut och lufta sig lite också, jättefint väder ju! Nu ska jag baka After eight muffins, låter gott vi hoppas på att det blir det också.


I kategorin störst trosor har vi nu en vinnare, gratulerar Anna Forsberg!

Ja ni, imorron är det beräknat datum, nu får väl se då när klimpen vill komma ut. Vi känner oss lugna och tillfreds. Vi kan ju inte/vill inte göra något för att skynda på det. Som sagt naturens gång. Vi passar på att ta det lugnt och slappa så länge.



Om de tre vise männen dyker upp efter nedkomsten så har vi redan myrra&rökelse. Däremot tar vi gärna emot guld. Samt den här superfina filten från Polarn&Pyret! Ja den önskar vi oss massor.

3 kommentarer:

Maria sa...

superfin filt! :)

Anna sa...

Yeah love it! Sant det om kändisarnas hår, dom kan gå från svart till blond och tillbaka om och om igen på ett halvår. Och ändå ha hår kvar på huvudet, skumt det där. Jag fick övertala min frisör att bleka mig..

Maria sa...

haha, sjukt alltså, ja-du får se vad min frisör säger för jag måste fixa håret nu, blir bara mer och mer morot för varje tvätt..Får se om flint kanske blir nya modet..synd bara att jag har ett så jäkla äggformat huvud:P..kan man ha värre problem..haha..PS jag tror din bebbe kommer på onsdag:)