lördag 27 mars 2010

[ANNA] Premiärdopp!

Idag blir Skorpan en vecka gammal och det var dags för första badet. Linus fick äran eftersom jag fortfarande har lite svårt att böja mig, jag fick nöja mig med att fota. Skorpan trivdes och passade på att svälja lite badvatten och sen kräkas en skvätt i badvattnet(varför inte). Efter badet slocknade hon som en stock och sover i detta nu. Jag och Linus ska passa på att käka lite lunch. Natten som var sov faktiskt hela lilla familjen helt okej, jag lever fortfarande på den lyckan av det.
Igår var vi förresten på Bvc första gången, vi har supernära(Nygatans vårdcentral). Vi träffade "vår" sköterska som verkar vara supertrevlig ,väldigt lugn och "lyssnande". Skorpan firade med att kissa en mindre vårflod på deras skötbord innan hon skulle vägas. Hon hade gått upp ett helt hekto på TVÅ dagar! Så även om hon gillar att kräkas så går tillräckligt ner i magen och stannar, minst sagt! På måndag kommer sköterskan hem till oss för ett sk hembesök, för att se hur vi har det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er! Äntligen har jag kommit underfund med hur man ska kommentera. Skorpan är helt fantastiskt söt och ni verkar hittat en fin familjerytm. Ni är jätte fina och jag önskar er all lycka i världen. Hoppas att jag får träffa lilla princessan snart. Många kramar från Klara

Anna sa...

Hej Klara!
Haha vad bra! Nu kan du lämna små hälsningar till oss. Klart du ska få träffa henne, hon är värsta hjärtekrossaren vill jag lova:)
massor kram från oss!

Hanna Krull sa...

Hej på er alla tre!!! Om jag får gissa på beskrivningen så har ni samma barnmorska som oss (Marie), hon är jätte snäll! Vilken liten söt tjej ni fått, en kopia av dej Anna! Olle längtar massa efter att få träffa skorpan tror han har tänkt limma lite ;) Sköt om er och varmt välkomna in i bebis livet!!! Hoppas vi kan komma och ge Skorpan en present snart! Massa Kramar från Slaka

Anonym sa...

Hej Anna
Jag tänkte på dig lite extra på jobbet idag då jag satte upp lappar om att det blir sommartid, det brukar ju vara dit jobb, men jag håller ställningarna tills du är tillbaka ;)
Går det att lura till sig en fika när Linus har börjat jobba tror du?
Kramar Elin

Maria sa...

http://www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=7752132&styleid=7752129&path=3403475;3215210;3232580;3454164;111361 Ville bara visa dessa, jag tyckte de var så söta:)