måndag 13 januari 2014

månda

Upp imorse tidigt som attan och väcka igång barnen för att komma iväg till föris i någorlunda vettig tid. Det är ju lite långt härifrån att promenera dit med båda barnen så det fick bli bilen (efter att ha skrapat den i 20 minuter typ). Men men det var värt sitt slit upp tidigt och kallt för Skorpan längtade verkligen till förskolan. Hemma på förmiddan fick jag ett sms att förisbästisens mamma som undrade om vi ville följa med och åka pulka efter förskolan. Det bekväma i att hämta med bilen, lite tunnare kläder på barnen och ingen barnvagn byttes mot att packa bagagen med vagn, pulka och pälsa på mig och Grynet ordentligt. Jag visste ju att Skorpan skulle tycka att det var kul.

  När det började kurra i magarna efter en massa pulka så halade bästisens mamma fram en termos varm choklad och mackor, det var mycket uppskattat av barnen!


 Efter kvällsmaten (Linus pannbiffar, hela familjen åt som hungriga vargar) så ville Skorpan pyssla med fingerfärg och potatistryck. Hon var helt försjunken i det i över en timme. Jag passade på att smita ner i källaren och ge hennes skrivbord en strykning.

Inga kommentarer: