onsdag 15 januari 2014

joråsatteh..

Kräksjuka, "avstängt" kök/hall och en golvläggare det är väl så det är här hemma. Smidigt. Golvläggaren dök upp efter frukost (dag två) jag talade om sjukstatusen här hemma men han höjde inte ens ögonbrynen. Den äldre herren luktar vuxendricka, är lite barsk och ser ut att komma direkt från kåken. Skorpan gillar honom och pratar massor med honom, han muttrar lite men verkar gilla sällskapet, jag tycker det är rätt charmigt. Han är snäll när man lyckas hänga med i det knepiga sättet, han växer på en så att säga haha. Tror han gått för dan nu förresten, hörde dörren nyss men det kan vara en av otaliga rökpauser. Fast den här var rätt lång så han har nog gått. Han är inte mycket för hejdå och sånt där sentimentalt kvinnotrams. Anledningen till att den här golvhistorian kommer ta tre hela dagar (skitkul att det drog ut på tiden ihop med spyis, Forsbergs har medvind hörni) är att det inte gick att lägga den nya mattan på den gamla. Så den gamla måste ut innan, liten remsa i taget och sen ska det spacklas jämt och det ska torka sen på med matta. Så har vi tur är det över imorn.

 två saker som satt guldkant på det pruttiga läget här hemma, öppnade brevlådan i förmiddags och där låg dom här byxorna jag spanat på och suktat efter. Nån (min syster) hade läst mina tankar och överraskade:)! Om Grynet är i hallen är vi rökta vi kommer aldrig hitta henne mot tapeten haha.

ny pixibok, Grethe Rottböll är en storfavorit här hemma!

Hur kul är inte detta då? Hoppas hennes uppföljare med uppfostring kommer också, aja baja inte störa.. Aja baja inte kräkas på nya 2000:-mattan av ull, just ja det har ju redan hänt. Attans.

Inga kommentarer: