tisdag 28 maj 2013

[ANNA] tisdag

JellyBean-skålen har använts till det mesta, oftast som ljuslykta. Nu som vas, jag kommer aldrig ihåg vad dom här blommorna heter, jag tycker så mycket om dom! Väldigt tacksamma, köpte dom på torget för en vecka sen.


Vi var uppe med tuppen hela familjen imorse så Linus och jag har gäspat en stund i soffan nu. Linus skulle hämta Skorpan på förskolan vid 14:40-tiden, dom kom hem strax efter 16:30. Skorpan ville vara kvar och leka på förskolegården så det fick hon. Himla fin gård det där, stor och inbjudande till lek:) Jag liftade med Markus till och från jobbet och kom hem strax efter 16. Dagens middag var ett recepttest, mycket gott och somrigt! Köpte citronpepparlax i fiskdisken på jobbet. Efter middagen hjälpte Skorpan mig att färga håret vilket hon tycker är vansinnigt kul. Det är en väldigt svag skonsam toning så det är inga konstigheter. Skorpan är riktigt duktig, väldigt försiktig och noggrann. När toningen verkade hjälptes vi åt att plocka ner tvätten, Skorpan lekte strumpmemory och matchade ihop strumpor åt mig. Barn. Sjukt användbara i vardagen när vuxit te sig lite;)

Imorn är egentligen hela familjen lediga så lite pruttigt är det ju att jag behöver åka in till jobbet på en utbildning. Den är dock bara 2 timmar på förmiddagen så det går fort! Vi ska få ett nytt schemaplaneringsprogram, så det ska jag och mina kassaledarkollegor sätta tänderna i, kul!

Inga kommentarer: